Home
Om idéen
Korrekturlæsning
Lejlighedssange
Lykønskningskort
Julekort
Bestilling/kontakt

LEJLIGHEDSSANGE


Som årene er gået, har sprogets muligheder beskæftiget mig mere og mere, hvilket bl.a. har ført til, at jeg har lavet et stort antal lejlighedssange. Kendetegnende for mine sange er, at indholdet er skrevet i en positiv ånd og i overensstemmelse med virkeligheden, at humor veksler med poesi og alvor - og frem for alt, at versefødderne ikke halter.

Proceduren for at få skrevet en lejlighedssang er, at vi mødes en timestid ca. 3 uger, før sangen skal bruges, hvor jeg bliver briefet grundigt om den person/situation, som sangen gælder. Til dette mødes bedes helst også medbragt egne nedskrevne notater (særlige minder osv., som ikke må glemmes) og evt. fotos samt gerne et forslag til melodi.

Sangen er færdig til godkendelse i løbet af ca. 8 dage efter vort møde. Eventuelle ændringer flettes ind i det foreliggende materiale, hvorefter sangen godkendes endeligt og leveres/sendes kopieringsklar i det aftalte format. Hvis det ønskes, kan vi sørge for kopiering og samling i sæt.

Kunne du tænke dig at at høre mere, er du velkommen til at kontakte os.

cut'N'paste
OLUFSVEJ 9
2100 KØBENHAVN Ø

Tel./fax: 3526 1341
Mobil:    2015 3520

info@cutnpaste.dk

Spørgsmål eller problemer relateret til dette web-sted bør sendes direkte til cut'N'Paste - e-mail: info@cutnpaste.dk. Copyright© cut'N'paste. 09. november 2003 .