Home
Om idéen
Korrekturlæsning
Lejlighedssange
Lykønskningskort
Julekort
Bestilling/kontakt


Idégrundlag

EN KREATIV PROCES I KOMBINATION MED STOR PRÆCISION OG  TÅLMODIGHED  

 

JULE- OG LYKØNSKNINGSKORT, GAVEKORT

Lige fra jeg var stor nok til at håndtere en saks, har det fascineret mig at klippe i papir. At klippe for at sætte sammen i nye sammenhænge. Utallige kort er det blevet til i tidens løb, altid med forskellige motiver, i de allerfleste tilfælde nøje tilpasset modtageren af kortet. Også et uanet antal gavekort afpasset efter både gavepapir og –bånd har forladt mit skrivebord igennem årene. 

KORREKTURLÆSNING

Så længe jeg kan mindes, har jeg i alt, hvad jeg har lavet, bestræbt mig for at skrive korrekt dansk. Korrekturlæsning er blot en del af denne proces. Faktisk morer det mig at læse korrektur, så derfor er jeg både hurtig og præcis til dette arbejde. 

LEJLIGHEDSSANGE

Som årene er gået, har sprogets muligheder beskæftiget mig mere og mere, hvilket bl.a. har ført til, at jeg har lavet et stort antal lejlighedssange, hvor versefødderne ikke halter, hvor indholdet er i overensstemmelse med oplægget, og hvor humor veksler med poesi og alvor.

cut'N'paste
OLUFSVEJ 9
2100 KØBENHAVN Ø

Tel./fax: 3526 1341
Mobil:    2015 3520

info@cutnpaste.dk

Spørgsmål eller problemer relateret til dette web-sted bør sendes direkte til cut'N'Paste - e-mail: info@cutnpaste.dk. Copyright© cut'N'paste. 09. november 2003 .